ALTO Security De speciaalzaak in waarden- en personenbeveiliging

Product per branche

Alto Security
 
Member of Meyvaert Group
 
TEL: 0032 (0)9 225 54 27 
 
Alto Security: info@altosecurity.be
Meyvaert: info@meyvaert.be 
 

U bevindt zich hier:  Bedrijfsprofiel

Let op: opent in een nieuw venster Afdrukken

Bedrijfsprofiel

Foto-socit

Bij Alto Security draait alles rond de fysische (mechanische) beveiliging van personen en van waarden. Gaande van de privé kluis, doorheen de gepantserde deur tot de genormeerde kluiszaal, het productgamma van ons bedrijf is enorm uitgebreid. Alto Security is een afdeling van B to B Consult bvba, in 2001 opgericht. B to B Consult is ondermeer actief in het ontwerpen van fysische beveiligingproducten. Alto Security is dus meer dan het verkopen van kant en klare produkten.

Onze uitgebreide kennis van het domein, gekoppeld aan ons breed assortiment, laten ons toe u de meest geschikte oplossing aan te bieden in functie van de te beveiligen omgeving (waarden en/of personen), zonder u budget uit het oog te verliezen.

De website van Alto Security is dus geen”web winkel”: indien u ons via onze site contacteert, zullen wij persoonlijk met u contact opnemen, om samen uw behoeften nauwkeurig te definiëren en u de meest gepaste oplossing aan te bieden. Bovendien krijgt u een extra korting!

Voor de installatie en naverkoop hoeft u zich zeker geen zorgen te maken: Alto Security werkt samen met de beste partners op de Belgische markt.

Kortom, bij Alto Security bent u veilig van de adviesverlening tot lang na de levering van uw product.